How to

 

Billiga sätt att göra ditt hem personligt 


Affischer kan inte vara personliga? I det här blogginlägget får du veta hur du enkelt, billigt och personligt kan dekorera ditt hem med affischer. 

 

måla din ram (1).jpg

Dekorationer behöver inte alltid vara dyra - även om du vill lägga till en personlig touch.


Våra 6 bästa tips 


Här är våra sex bästa tips för att hitta affischer som passar just dig och som speglar din personlighet - utan att du behöver spendera mycket pengar. 


1. Alfabetaffischer: Om du letar efter ett billigt sätt att dekorera ditt hem är alfabetaffischer ett bra val. Du kan hitta affischer med de första bokstäverna i ditt namn, din partners namn eller dina barns namn - från A till Z, du kan hitta alla bokstäver på and. Visste du förresten att undersökningar visar att bokstäverna C, E, H, J, K, P och S är de mest populära? Du kan också vara kreativ och stava till ord eller fraser som är betydelsefulla för dig. Alfabetaffischer är ett enkelt sätt att ge din inredning en personlig prägel och är också en bra present till vänner och familj. Dessutom är de lätta att hitta på nätet eller i de flesta heminredningsbutiker. Så om du letar efter ett billigt sätt att visa upp din personlighet är alfabetsposter ett utmärkt val.

2. affischer av kända målningar: Ett snabbt och enkelt sätt att ge personlighet åt din inredning är att hänga upp affischer av kända målningar. Det kan vara ett bra sätt att ge ett rum lite klass och stil utan att behöva spendera mycket pengar. Det är också ett bra ställe att börja om du inte är helt säker på vilken typ av konst du gillar. Välj ut några målare vars verk du beundrar och se sedan vilka affischer som finns tillgängliga. På Posterton har vi ett stort urval. Från klassiker som Da Vinci, Rousseau, Van Gogh, Kandinsky och Monet till aktuella konstnärer som Frida Kahlo och Martisse. Du kanske blir förvånad över hur mycket du gillar en Banksy eller Picasso på dina väggar. Det är också ett bra samtalsämne när vänner kommer på besök. 

3. måla ramar: Ett av de enklaste och billigaste sätten att ge ditt hem personlighet är att måla dina bildramar. Du kan använda vilken färg eller vilket mönster du vill och det är ett bra sätt att integrera den aktuella säsongen i din inredning. Du kan till exempel måla dina ramar i en ljusblå färg för våren eller en djärv röd färg för vintern. Du kan också ta tillfället i akt att vara kreativ med mönster och former. Prova ränder, prickar eller till och med virvlar. Om du inte är särskilt kreativ kan du också köpa stenciler i din lokala hantverksbutik. Mer detaljerade instruktioner finns i det här blogginlägget. 

 

 38. Follow Your Dreams.jpg
 

4. Affischer med citat: Nästa sätt att ge ditt hem lite personlighet är att använda affischer med ordspråk och citat. Du kan till exempel sätta upp en affisch med texten "Här kommer solen" för att ge ditt hem lite solsken. Om du vill ha något mer mysigt kan du hänga upp en affisch med texten "Home sweet home". Och om du vill ge ditt rum lite god humor kan du välja en affisch med texten "good vibes". På Posterton hittar du också affischer med citat på andra språk, t.ex. "Ciao Bella". 

5. Stads- eller världskartor: Stads- och världskartor är ett utmärkt alternativ om du letar efter något som är både elegant och unikt. Kartor kan hjälpa dig att visa dina intressen och passioner. En karta över Berlin skulle till exempel vara ett bra val för någon som gillar stadsresor. En affisch med New Yorks skyline är perfekt för alla som gillar arkitektur. Om du är en globetrotter kan du köpa en affisch med en världskarta där du kan markera de länder du redan har besökt.  På så sätt kan du minnas dina äventyr i Marocko, Nya Zeeland eller andra destinationer varje gång du ser den. Oavsett vilken stil du har finns det säkert en affisch med städer och kartor hos oss som är perfekt för dig.

6. ditt stjärntecken: Alla vi som studerar astrologi vet att vårt stjärntecken kan berätta en hel del om vår personlighet - och att stjärnteckenestetik är en av de hetaste trenderna som finns. Du kan välja en affisch med alla 12 stjärntecken eller välja en som har en speciell betydelse för dig - oavsett om det är Libra, Aries, Taurus eller till och med Sagittarius, kan du bläddra igenom hela vår samling. Du kan till exempel välja ditt eget stjärntecken eller din partners, dina föräldrars eller dina barns stjärntecken. Genom att hänga upp dessa affischer i ditt hem kan du ge dina gäster en rolig och intressant samtalsämne. Och vem vet? Du kanske till och med lär dig något nytt om dig själv!