Trender

De senaste trenderna för väggdekoration

 

Minimalistisk design, naturrelaterade element, som pampagräs eller torkade blommor, och pastellfärger leder de aktuella inredningstrenderna. År 2022 fokuserar på individuella beröringar och känslan av lugn och harmoni. För att ge din inredning den perfekta finishen är väggdekorationer ett måste.

Abstrakta former och pastellfärger, men även djärva färger, är definitivt på frammarsch. Tänk på geometriska mönster och statementplagg. Om du föredrar något mer diskret är naturmaterial som trä och sten och Japandi-stilen också på modet.

Det handlar om att inreda ditt hem på ett harmoniskt och funktionellt sätt. Det ska helt enkelt vara en tillflykt från den stressiga vardagen. Minimalism med bara några få "it-pjäser" kan ge den rätta känslan för detta.

seasons.jpg

“Naturmaterialen dominerar fortfarande inredningen, men nu vill vi bryta av dem med färger och former som känsla luftiga och eleganta.”

 

Använd dina väggar. Väggar kan fungera i båda riktningarna, oavsett om du vill fånga ögat eller skapa lugn. Så dekorera dina väggar med högkvalitativa affischer och de mest eftertraktade designerna som designerna på Posterton har valt ut åt dig.


Väggarnas färg och dekoration är ofta avgörande för resten av rummet. Därför är det viktigt att inte försumma väggarna när du inreder. En tavelvägg med tankeväckande motiv kan vara en fantastisk inredningsdetalj. Väggfärg och dekoration ger tonen för resten av rummet. Därför är det viktigt att inte försumma väggarna när du inreder. En tavelvägg med tankeväckande motiv kan vara en underbar inredningsdetalj.

Eftersom individuell inredning är mycket populärt för närvarande kan du kombinera alla detaljer som passar din personliga smak. Förutom affischer och matchande ramar kan du välja minimalistiska men färgglada inredningsdetaljer, naturmaterial som trädetaljer och inredningar med geometriska former. Du kan också använda olika dekorativa föremål som solhattar, växter eller speglar för att dekorera din vägg individuellt.

Upptäck våra trendiga posters