How to

 

Dekorationsidé: Harry Potter-posters


Harry Potter-fans får glädjas! Vi har en helt ny Harry Potter-kollektion, och den är full av alla affischer du kan önska dig. Vare sig du letar efter något som kan piffa upp ditt sovrum eller om du vill sätta lite Harry Potter-flair i ditt vardagsrum har vi precis vad du behöver. Och det bästa är att vår Harry Potter-kollektion alltid är trendig - så du kan vara säker på att du får det senaste och bästa inom Harry Potter-inredningen.

 

Pumpkin Spice Gallery Wall (1).jpg 


Vilka motiv ska du välja?


Oavsett om du vill visa din stolthet över Hogwarts-huset med en Gryffindor-affisch eller visa upp dina Harry Potter-kunskaper med en affisch med alla trollformler, finns det definitivt en Harry Potter-affisch för dig.


1. Nature-posters: Harry Potter-fans kommer att älska vårt urval av naturaffischer, som bland annat innehåller en magisk skogsscen som är perfekt för att skapa en Harry Potter-inspirerad atmosfär i vilket rum som helst. Vår affisch "Höstvy Över Sjö" är också ett utmärkt val för Harry Potter-fans, eftersom den transporterar dig direkt in i Harry Potters värld med sin färgglada design. Om du letar efter en mer allmän naturaffisch har vi många sådana att välja mellan också, inklusive natursköna vyer av berg, skogar med mera. 

2. Arkitekturposters: Välj bland affischer av ikoniska platser som den stora hallen, Dumbledores kontor eller Gryffindors gemensamma rum och förflytta dig till Harry och hans vänners trollkarlsliv. Eller om du vill ha ett mer unikt alternativ kan du kolla in vår affisch av "Valv I Kyrka" i kategorin arkitektur, som ger dig känslan av att gå genom Hogwarts långa korridorer. häng upp den i ditt vardagsrum eller sovrum och förflytta dig till trollkarlsvärlden varje gång du går förbi den.

3. Svartvita posters: Vi har ett stort urval av affischer med Harry Potter-citat, inklusive några i svartvitt. Svartvita affischer kan skapa ett mer seriöst och elegant utseende, perfekt för rum med Harry Potter-tema. Om du vill ha något roligare och mer nyckfullt kan du ta en titt på vår affisch "Snöfall I London". Den är en bra påminnelse om den magiska och sagolika atmosfären i Harry Potter-filmerna. Oavsett vilken stil du har har vi Harry Potter-väggdekoration som passar din smak.

4. Djurposters: Finns det något bättre sätt att få in lite av den magiska känslan i ditt hem än med våra Harry Potter-inspirerade djurposters? En uggleaffisch är en perfekt hyllning till Harrys trogna följeslagare Hedwig. Och affischen "Vinterhjort" är en nick till Harrys Patronus. 
Häng upp dem båda i ditt barns sovrum för en magisk känsla som kommer att göra läggdagstiden ännu mer speciell. Eller häng dem i ditt vardagsrum för att visa upp ditt Harry Potter-fandom för alla dina gäster.

 

Harry Potter är en berättelse som har fångat miljontals människors hjärtan runt om i världen. För många är den en återkomst till barndomen, en chans att träda in i en värld av magi och äventyr. 
Vi hoppas att du har haft glädje av att bläddra igenom vår samling av Harry Potter-affischer! Vare sig du letar efter en present till en Potterhead-kollega eller helt enkelt vill lägga till lite Harry Potter-magi i ditt eget hem, är vi övertygade om att du kommer att hitta den perfekta affischen som passar dina behov.