Tips

Idéer för en tavelvägg med hösttema


Löven faller och vädret svalnar, vilket bara kan betyda en sak: det är dags att börja tänka på höstinredning! Ett av våra favoritsätt att lägga till en touch av säsongsbetonad stil till vilket rum som helst är med en gallerivägg med hösttema. Affischer är ett utmärkt sätt att lägga till färg och mönster på dina väggar, och de är dessutom lätta att byta ut när du vill byta look. Dessutom är de ett prisvärt sätt att dekorera, vilket alltid är en bonus!

 

När det gäller att välja affischer till din höstgallerivägg är det ingen gräns som gäller för himlen (eller snarare löven)! I det här blogginlägget ger vi dig våra bästa tips för att förbereda ditt hem för hösten och hjälper dig att upptäcka vilka affischer som passar bäst för dig och din inredningsstil. 

 

But first coffee gallery wall (1).jpg

 

 

 

Våra 3 bästa tips för höstposters

 

Med hösten kommer möjligheten att byta ut din inredning och ge ditt hem en ny och fräsch look. Affischer är ett enkelt och billigt sätt att göra detta, och med så många fantastiska alternativ är det lätt att hitta något som passar din stil. Men hur vet du vilka affischer som är bäst för hösten? Här är tre tips som hjälper dig att göra det perfekta valet:

 

1. Sätt höstkänslan i fokus:
Leta efter affischer med höstkänsla. Detta kan uppnås genom färger som orange och brunt, eller genom tryck med hösttema.
När det gäller att hitta den perfekta höstaffischen är våra kategorier kaffeaffischer, naturaffischer och texttavlor de bästa ställena att börja. Här får du några extra tips och exempel på hur du väljer din höstdekoration.
När det gäller färg ska du som sagt tänka på en varm orange eller brun färgpalett. Dessa färger kommer att bidra till att ge ditt utrymme en mysig höstkänsla. Till exempel är vår kaffeaffisch "Egen Tid" det perfekta sättet att få in lite höstkänsla i ditt kök. Om du letar efter något med en mer naturlig känsla är vår naturaffisch "Vacker Höst" ett vackert sätt att lägga till lite höstlöv i ditt hem. Och slutligen, om du letar efter något med ett motiverande budskap är vår texttavlor "Just Be Happy Today" den perfekta uppmuntran för kyliga höstdagar.
Oavsett vilken stil du väljer är affischer ett enkelt och prisvärt sätt att ge ditt hem lite höstfantasi.

 

2. Matcha din inredning:
Se till att affischerna passar bra ihop med resten av din inredning. Du vill att de ska komplettera din befintliga inredning, inte krocka med den.
När du väljer affischer till ditt hem är det viktigt att tänka på den övergripande estetik du försöker skapa. Om du till exempel vill ha ett mysigt, inbjudande utrymme är naturaffischer ett utmärkt val. Du kan hitta sådana som visar vackra landskap som vår affisch "Höstvy Över Diablo Sjön" eller lugnande citat som vår affisch "I Got Sunshine In My Heart", och de är lätta att samordna med annan höstinspirerad inredning. Om du vill ha en mer modern look finns det gott om illustrationer och abstrakta affischer i en mängd olika färger och stilar. Se bara till att hålla dig till en sammanhängande färgpalett - för många konkurrerande färger gör att ditt rum känns kaotiskt. Och om du verkligen är fast kan du alltid välja våra klassiska svartvita affischer Oavsett vilken stil du har finns det en affisch som passar perfekt till din befintliga inredning.

 

3. Skapa en atmosfär 
Tänk på den övergripande känslan du vill skapa. Oavsett om du vill ha mysigt och varmt eller roligt och festligt, välj affischer som hjälper dig att uppnå det målet.
Om du vill ha något mysigt och varmt kan du överväga att välja affischer med en orange eller brun färgpalett. Texttavlor är också ett bra sätt att skapa en mysig känsla i ditt hem. Om du vill ha något lite roligare och festligare kan du överväga affischer med citat med hösttema eller naturscener.

 

Oavsett vad ditt mål är hjälper dig att följa dessa tips att välja de perfekta affischerna för hösten!