Trender

 

Italien för hemmet


I det här blogginlägget tar vi dig med på en resa till det antika Italien, som erbjuder skönhet och romantik, med ett kulturarv som är så rikt att det inte finns någon historisk motsvarighet. Låt dig inspireras av våra Italien-affischer som aldrig går ur tiden.


Våra väggmålningar fångar den italienska stilen och sträcker sig från motiv med Colosseum i Rom till stränder i Toscana. Bildväggen nedan är ett exempel på hur du kan dekorera din vägg tematiskt och hur du kan skapa en vacker och tilltalande enhet som fortfarande ser spännande ut genom att blanda olika storlekar och motiv. Låt fantasin flöda och kombinera våra affischer och bilder efter tema - oavsett om du vill ta hem Italien, föredrar ett skogstema eller gillar affischer med ordspråk.

 

inspiration-italien_3.jpg

Låt dig inspireras av smaker och arkitektur som aldrig går ur tiden.

 

Det är svårt att slita sig loss från Italiens vackra byggnader, som nästan kan beskrivas som mirakel. De är smakfulla och storslagna på samma gång - precis som de italienska delikatesser som präglar matkulturen runt om i världen. I den här samlingen ger vi dig en smak av vad Italien har att erbjuda, med vackra fotografier av ingredienser och rätter som aktiverar smaklökarna och inspirerar till kulinariska upplevelser. Vi kombinerar svartvita illustrationer och bilder med blommande röda toner som förmedlar en känsla av romantik och välbefinnande.

 

Den typiska arkitekturen med sina välvda tak är lika fascinerande som den är tillfredsställande att titta på. Vi kombinerar oskulden hos en nyplockad frukt med den mäktiga romerska kupolen och skapar en symbios i designen av vår bildvägg.

 

 

 

 

 

Det-Gamla-Italien-4.jpg