Tips för shopping på Black Friday

 

Black Friday är dagen efter Thanksgiving då återförsäljare erbjuder särskilda rabatter och erbjudanden på sina produkter. Det är vanligtvis årets mest hektiska shoppingdag, och många börjar sin julhandel denna dag. Termen "Black Friday" har sitt ursprung i Philadelphia i USA, där den användes för att beskriva den tunga och störande fotgängar- och fordonstrafik som skulle uppstå dagen efter Thanksgiving.

 

På Posterton älskar vi att fira! Därför erbjuder vi specialerbjudanden och rabatter på alla dina favoritposters, inredning och mycket mer. Black Friday är den perfekta tidpunkten för att fylla på med alla dina Posterton-favoriter. Kolla in våra tips nedan för att hjälpa dig att få ut det mesta av försäljningen!

Black Weekl Gallery Wall 2 (1).jpg

Bästa sortens inredning att köpa online

Det finns vissa inredningsdetaljer som är enklare att köpa online än andra. Stora möbler som ska vara bekväma bör man kanske köpa i butik eller åtminstone åka till butiken för att prova bekvämligheten innan man sedan handlar online. En inredningsdetalj som är enkel och bra att handla online är väggdekorationer.

Hos Posterton finns många olika posters och ramar som passar i alla hem, de har dessutom massvis med inspiration för hur du sedan ska sätta upp dina posters och tavlor. Ibland kan det vara knepigt att veta hur man ska inreda med tavlor men att köpa dem online är väldigt enkelt. Du får då alla mått du behöver och du kan klart och tydligt se hur motiven ser ut.

Vad ska du tänka på när du köper på nätet?

Att handla interiörprodukter som affischer och ramar på nätet kan vara ett bra sätt att hitta unika föremål av hög kvalitet utan att behöva lägga ner mycket tid eller pengar. Det är precis vad vi strävar efter på Posterton (läs gärna om våra ansträngningar att kombinera kvalitet, valuta för pengarna och hållbarhet under fliken Hållbarhet).

När du handlar på nätet finns det dock några saker att tänka på. För det första är det viktigt att du läser beskrivningarna noggrant för att se till att varan är exakt vad du söker. För det andra bör du vara medveten om hur mycket utrymme du har för din nya bildvägg innan du köper den. På så sätt undviker du att väggen ser för tom eller för rörig ut när du hänger upp dina väggmålningar. För det tredje bör du ta reda på hur du bäst kontaktar kundtjänsten om du behöver hjälp eller stöd. På Posterton erbjuder vi flera sätt att komma i kontakt med vår kundtjänst. Vi är tillgängliga via livechatt, ett kontaktformulär, en e-postadress som du kan skriva direkt till och våra sociala medier.

Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att få en bra shoppingupplevelse med dessa tips.