How to

 

Vilka färger ska din bildvägg ha?

 

Färger är A och O när det kommer till inredning, men att skapa en röd tråd färgmässigt är inte alltid det lättaste. Här guidar vi dig till hur du tar fram ett harmoniskt och enhetligt intryck i ditt hem genom att utgå från en färgpalett. Vi rekommenderar att färgmatcha dina posters med väggkulörer och inredning för att skapa en harmonisk känsla i ditt hem.

Innan du väljer färger kan det vara bra att fundera på vilken färgton som dominerar i ditt hem. Ta en titt och se efter om du redan nu kan se ett sammanhängande tema, till exempel vilken färg har din favoritblomma? Vilka toner har dina kuddar, pläd etc i soffan? Ett annat alternativ är att du låter dig inspireras av våra posters och dekorerar ditt hem efter det. Ibland kan det vara enklare att utgå från två färger som du verkligen tycker om. Välj med omsorg posters som matchar med dina färgval, men viktigast av allt är att du väljer motiv som du faktiskt tycker om. Inredningen ska ju spegla din personlighet! 

 

Färger påverkar oss mer än vad du tror och det kan därför vara bra att fundera över vilken känsla du eftersträvar i respektive rum. Varma färger som rött och gult känns mer intensiva, livliga medan de kalla färgerna blått och grönt bidrar till en mer lugn och harmonisk stämning. Låt dig inspireras av vårens trendpaletter som fokuserar på ljus och värme. I tavelväggarna nedan ser du till exempel hur färgerna från tavlorna går igen i inredningen. Ett tips är att kika på vår sida för tavelväggar som ger förslag på snygga tavelkombinationer framtagna av våra stylister. Nu när vi spenderar så mycket tid hemma är det viktigare än någonsin att skapa en trivsam och harmonisk miljö.

palette--spring-city.jpg

Varmt och harmoniskt

 

Rosa är en underbar färg att inreda sovrummet med då den utstrålar värme och harmoni. En perfekt palett för sovrummet där vi vill vila och återhämta oss.

Kombinera de rosa motiven med kuddar och textilier i naturnära färger för ett fridfullt intryck. Mysigare kan det inte bli!

NATURNÄRA OCH ENERGIFYLLT


Grön är en tacksam färg som kan kombineras med många olika färger. I den här bildväggen har vi valt att lyfta fram gula toner - en av de trendigaste färgerna i sommar.

palette-mediterranean.jpg
palette-soft-beach.jpg

Ljust och rogivande


Mjuka, naturliga färger gör ditt hem ljusare och mer harmoniskt. Sätt pricken över i:et genom att välja ljusa inredningsdetaljer för att skapa en enhetlig effekt. Du kan ta intryck av den populära japanska eller skandinaviska stilen. 


En beige väggfärg kan framhäva bildfärgerna och förenhetliga inredningen på ett harmoniskt sätt.

Skapa ett harmoniskt intryck i ditt hem och låt dig inspireras av sommarens färger!

SE ALLA POSTERS