Tavelvägg

Vi tar dig med på en resa till det gamla Italien som bjuder på skönhet och romantik, med ett kulturarv så rikt att det saknar historiskt motstycke.

 

Det är svårt att slita sig från kullerstenarna när du står framför Italiens vackra byggnader som närmast kan beskrivas som underverk. Det är smakfullt och storslaget på samma gång – precis som de italienska delikatesserna som präglar matkulturen världen över. I denna kollektion ger vi dig smakprov på vad Italien har att erbjuda, med vackra fotografier av råvaror och maträtter som aktiverar smaklökarna och inspirerar till kulinariska sensationer.

Låt dig inspireras av smaker och arkitektur som aldrig går ur tiden.

Vi blandar svartvita illustrationer och bilder med blomstrande röda nyanser som ger förnimmelser av romantik och välbehag. Den typiska arkitekturen med dess bågformade tak är lika fascinerande som tillfredsställande att titta på. Vi kombinerar det oskyldiga i en nyplockad frukt med det kraftfulla i en romersk kupol, och skapar på så sätt symbios i utformningen av vår tavelvägg.  

 

Vår tavelvägg med inspiration från Italien är ett exempel på hur du kan dekorera din vägg efter ett tema och hur du genom att kombinera olika storlekar och motiv kan skapa en vacker och tilltalande enhet. Låt din fantasi flöda och kombinera fritt mellan våra posters och bilder som du kan rama in med våra stilrena ramar.

 

 

 

 

 

Det-Gamla-Italien-4.jpg