How to

 

Skapa en tavelvägg för sommaren

 

Sommaren är precis runt hörnet - så det är dags att dekorera ditt hem i sommarfärger. Här är några idéer om hur du kan hitta rätt motiv för dig och din stil för att skapa en somrig tavelvägg. 


Vi har nu över 1500 olika motiv och affischer i vår webbshop. Det kan vara svårt att fatta ett beslut. Kanske läser du den här artikeln bara för att du sökte på Google efter nyckelorden sommar bildvägg design, sommar bildvägg idéer eller något liknande. Med följande tre idéer vill vi ge dig inspiration som du enkelt kan anpassa till din affischsmak. Längst ner på sidan presenterar vi också populära affischer som har använts av andra kunder för sommarbilder på väggarna.

 

lavender breeze.jpg

TRENDFÄRG 2022 - LILA 

 

Om du letar efter en fräsch, somrig look för ditt hem kan du överväga lila. Den här vackra pastellfärgen har utsetts till årets färg 2022 av Pantone och är perfekt för att ge ett fräscht och ljust intryck i alla rum.

Dessutom kan lila kombineras med nästan vilken annan färg som helst, vilket gör det lätt att genomföra många olika inredningsidéer med lila affischer. 
För att ge en extra touch av färg har många av våra affischer i lila en vit passepartout runt motivet. På så sätt blir din sommarbildvägg inte bara trendig, utan också något alldeles speciellt. 

VACKRA SEMESTRAR - MOTIV SOM INNEHÅLLER FÖRVÄNTAN

 

Sommaren är den perfekta tiden för att drömma om avlägsna platser. Oavsett om du planerar en resa eller bara vill sitta i fåtöljen är våra semesteraffischer det perfekta sättet att omvandla din reslust till förväntan. Våra affischer med livfulla färger och exotiska platser förflyttar dig till en annan värld på nolltid. Därför är de den perfekta basen för en sommarbildvägg.


Välj helt enkelt ditt favoritresmål och kombinera det med andra utskrifter och foton för att skapa en unik bild. Den här bildväggen består av några av våra favoritposters för sommaren. Vår kategori Städer och kartor har något för alla. För att skapa en enhetlig bildvägg ska du först välja ett tema. Vill du fokusera på strandsemester? Stadsresor? Äventyr i vildmarken? När du har bestämt dig för ett tema väljer du affischer som kompletterar varandra i färg och stil. Om du till exempel föredrar en retrostil kan du kombinera vintageaffischer med möbler från mitten av århundradet. Om du vill ha ett modernt utseende kan du kombinera ljusa och färgglada affischer med enkla möbler.

vacation pictures bedroom.jpg
Beige beach posters dining room.jpg

DEKORATION TILL SJÖSS - MED FÄRGEN BEIGE

 

Sommartid är sjöfartstid! Om du inte gillar tjusiga väggmålningar och föredrar att utforma din bildvägg i en tidlös stil, är maritim dekoration det rätta valet för dig.


Finns det något bättre sätt att ta in stranden i ditt hem än med en beige affischvägg med kustmotiv? Beige är den perfekta färgen att basera ditt nautiska tema på. Den är lätt och luftig och perfekt för sommaren. Dessutom passar den till allt! För att skapa ditt mästerverk vid havet väljer du helt enkelt dina favoritaffischer med nautiskt tema. Vi rekommenderar att du använder en blandning av foton, illustrationer och typografi för att skapa intresse och djup på väggen. Du kan nästan höra ljudet av vågorna när du tittar på våra bilder av sanddyner och hav och vår affisch "Take Me To The Ocean"

TUTTI FRUTTI - FÄRGGLADA BILDER SOM BLICKFÅNG

 

Mottot är "tutti frutti" och uppdraget är att göra dina väggar till en fröjd för ögonen med färgglada bilder av frukter. Ljusgult, saftigt rött och frodigt grönt. Våra fruktposter är något för alla som föredrar en ovanlig inredningsstil. En tavelvägg med motiv av exotiska frukter passar bäst i köket eller matsalen. 

 

Om du verkligen bara vill ha ett blickfång rekommenderar vi en ljus färg och en stor affischstorlek. För en hel tavelvägg är det klokt att komplettera fruktmotiven med vita typografiska affischer så att kompositionen inte ser för orolig ut. Du kan använda färgerna som vägledning när du väljer motiv. Om du vill skapa en mycket enhetlig bildvägg kan du välja en färg, till exempel lila, eller två liknande färger, till exempel gul och orange. För en mer ovanlig version kan du välja motiv i två komplementära färger, till exempel rosa och grönt. 

colorful fruit poster wall.jpg

Skapa ett harmoniskt intryck i ditt hem och låt dig inspireras av sommarens färger!

SE ALLA POSTERS