Trends

Trendig inredning med affischer


Dekorationstrenden för 2022 är att hänga på väggarna! Affischer är populärare än någonsin. Och sedan är det det enklaste och kanske till och med billigaste sättet att inreda och ominredda. Dekorera väggarna med bilder, fotografier eller målningar.

Olika väggdekorationer är för närvarande på modet i hemmet eller på kontoret. Posters är ett billigt alternativ och kan användas med eller utan ramar för att skapa högkvalitativa inredningsdetaljer. Med en eller flera affischer från Posterton kan du ge ditt hem en ny touch utan att behöva spendera mycket pengar.

 

 

Citroner-Miljöbild.jpg


Vilka motiv är på modet?


Just nu gillar många människor affischer och bilder som visar natur och blommor. Det finns flera orsaker till denna trend. För det första är naturen visuellt tilltalande. Ljusa färger, vackra mönster och lugnande scener finns i konstverk med naturmotiv. För det andra kan naturen användas för att sätta färg och liv i ett rum. En tråkig vit vägg kan till exempel förvandlas med en livlig blommig affisch. Slutligen ser många människor naturen som en källa till lugn och avkoppling. I en hektisk värld full av stress och förpliktelser kan det bidra till en känsla av lugn att titta på bilder av blommor och landskap. Så om du letar efter konstverk som är både trendiga och avkopplande, välj affischer och tryck som visar naturen.


Om du funderar på att piffa upp ditt sovrum eller studentrum med ny väggdekoration kanske du undrar vad som är trendigt där just nu. När det gäller affischer och målningar är abstrakt konst och stjärntecken mycket populära. Abstrakt konst är mycket trendigt just nu eftersom den kan tolkas på olika sätt, vilket gör den unik för varje betraktare. Den ger också en sofistikerad känsla i alla rum. Stjärntecken är mycket populära just nu eftersom de är ett utmärkt sätt att anpassa din inredning. Oavsett om du hänger upp en affisch med ditt eget stjärntecken eller väljer en eklektisk blandning kan du inte göra fel med den här trenden. 

 

Oavsett om du vill förgylla ditt hem eller kontor, eller om du bara är nyfiken på de senaste trenderna, är alla dessa affischstilar definitivt värda att kolla in.

Det är också värt att tänka på ett koncept för ramar. Du kan till exempel välja en affischvägg med ramar i samma färg och olika motiv eller med ramar i olika färger och liknande motiv.

Botanical Bedroom Gallery Wall.jpg

Affischer är ett bra sätt att lysa upp vilket rum som helst. Men vad är det som gör en bild till ett perfekt blickfång? Här är några tips och tricks:

1. Välj en livlig färgskala - detta gör att den vackra designen sticker ut mot en distraherande bakgrund.
2. Använd intressanta typsnitt och iögonfallande ordspråk. 
3. Håll layouten enkel - för mycket oordning distraherar bara från den fina designen;
4. Använd våra högkvalitativa ramar så att din väggmålning fortfarande kommer att vara ett vackert blickfång i många år framöver.

Om du följer dessa tips kommer din affischdekoration att bli ett blickfång som du helt enkelt inte kan ignorera!