Kollektion

Inred hemmet med bilder från The Magic Tour.

För dig som gillar legenderna Queen kommer du förmodligen att älska vår kollektion med Freddie Mercury posters från Queens sista turné, The Magic Tour, sommaren 1986. Inred väggarna med legendariska foton av Freddie Mercury iklädd sin berömda gula skinnjacka, eller hitta tidlösa svartvita foton på hela bandet. Samtliga bilder som du hittar från vår kollektion Queen, är tagna under deras sista framträdande som hel grupp. Queen är ett av tidernas största liveband och ett av få band som också lever kvar långt efter att Freddie Mercury gick bort i sviterna av AIDS 1991.  

Queen poster collection

Unika posters med Freddie Mercury & Queen live

The Magic Tour är förmodligen en av världens mest legendariska shower och även Queens sista turné med sångaren Freddie Mercury och deras basist John Deacon. Showen hade totalt 26 framträdanden och Stockholm var faktiskt den första staden att få se The Magic Tour. Turnén tog fart den sjunde juni år 1986 och hade sin sista dag den nionde augusti samma år. Bilderna som togs från den här turnén, har blivit odödliga. Det är något med att detta var Queens absolut sista turné som en komplett grupp. Basisten John Deacon valde senare att pensionera sig och som vi vet blev ju Freddie Mercury allt mer sjuk.

 

The Magic Tour var otroligt älskad av de som såg den, man hade med alla de bästa låtarna som bland annat Seven Seas of Rhye, Another One Bites the Dust, I want to break free och såklart Bohemian Rhapsody. Trots att det gått nästan 30 år sedan Freddie Mercury avled lever musiken kvar. Bandets musik skilde sig från allt annat man hört tidigare. Och självklart hade Freddies unika och starka röst och (personlighet) mycket att göra med det.

 

Nu har du chansen att dekorera dina väggar med Freddie Mercury och Queen posters från denna mytomspunna turné. 

collections-queen-3.jpg

FREDDIE MERCURY

”One year of love is better than a lifetime alone”

Queen – ett legendariskt rockband

Rockbandet Queen bildades 1970 i London av Freddie Mercury, gitarristen Brian May och trummisen Roger Taylor. Även om bassisten John Deacon är den mest kända bassisten i bandet var han faktiskt inte den första. Trots att Queen endast var ett band i 16 år hann de med att bli ett av världens största liveband. De sålde under sina år mellan 170 och 300 miljoner skivor, något som gör Queen till ett av världens mest sålda musikartister.

Köp Freddie Mercury posters online hos Posterton

Hos Posterton hittar du ett stort urval av unika posters på Freddie Mercury och Queen. Våra posters är tryckta på papper av hög kvalitet. Detta ger både fantastiska utskrifter och lång livslängd. Gillar du posters på ikoniska musiker så har vi utöver Freddie Mercury även posters med giganter som Tina Turner, Depeche Mode och Iron Maiden, m.fl. När du handlar hos oss så behöver du sällan vänta mer än 2-3 dagar på att få hem din Freddie Mercury poster. Vidare har du alltid 14 dagars ångerrätt, och om du handlar för mer än 349 kronor ingår gratis frakt.