Arkitektur I Marrakech Poster

Storlek

Beskrivning

Häng upp den här magnifika affischen på din vägg och transportera dig själv till den exotiska och vackra staden Marrakech. De fantastiska valven och dörren är avbildade i lugnande beige och rosa toner, vilket gör den till ett perfekt komplement till alla rum med liknande färger eller en inredning med marockanskt tema. Vacker arkitetrorisk poster i lugnande beiga och rosa toner föreställande valv och en trädörr marockansk stil. Den här postern kommer passa utmärkt i ditt vardagsrum eller sovrum tillsammans med posters i samma färgskala eller tillsammans med en text tavla.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej