Galleria Di Diana Poster

Storlek

Beskrivning

Den här affischen är det perfekta tillägget till ditt hem om du uppskattar konst och vill lägga till en touch av elegans. Fotot togs i Galleria di Diana, ett kungligt palats nära Turin i Italien, och det fångar skönheten i de utsmyckade dekorationerna och ljuset som lyser igenom perfekt. Om du letar efter något speciellt att hänga på väggen är det här definitivt det rätta. Vackert fotografi taget i Galleria di Diana. Ett kungligt palats nära Torino i Italien. De ljusa ornamenten tillsammans med ljuset som skiner in skapar en magisk miljö.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej