Galleria Vittorio Emanuele Poster

Storlek

Beskrivning

Vill du lägga till en touch av italiensk elegans i ditt hem? Titta inte längre än till Galleria Vittorio Emanuele-affischen. Det här vackra fotografiet fångar den fantastiska arkitekturen i Galleria, som ligger i centrala Milano. Galleria Vittorio Emanuele-affischen är ett perfekt tillägg till vilket rum som helst och kommer garanterat att imponera på gästerna och ge din inredning en touch av lyx. Vackert fotografi taget i gallerian Vittorio Emanuele som ligger i centrala Milano i Italien.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej