I Ett Palats Poster

-50 %

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att lägga till en touch av lyx och historia i ditt hem? Då är denna affisch den perfekta lösningen! Detta fantastiska verk har en livlig skildring av ett vackert palats, med intrikata detaljer som garanterat kommer att imponera. Oavsett om du vill lägga till lite dramatik till din inredning eller helt enkelt vill beundra en fantastisk arkitektur, kommer den här affischen säkert att göra susen! Ljus arkitektur föreställande ett historiskt vackert palats med valv och pelare.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej