Scorpio Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Letar du efter en grafisk affisch som fångar essensen av stjärnteckenet Skorpion? Sök inte längre än till vår Scorpio-affisch! Den här djärva och iögonfallande affischen har en slående bild av Scorpio-symbolen mot en svart bakgrund. Vår Scorpio-affisch är det perfekta sättet att lägga till en touch av mystik och intriger i vilket rum som helst och kommer garanterat att få folk att prata. Grafisk poster på skorpionens stjärntecken

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej