Brave Poster

Storlek

Beskrivning

Den här förtjusande Brave-affischen är perfekt för ditt barns rum. Med en glad blåval med ballonger knutna till sin stjärtfena kommer den här affischen garanterat att ge ditt barn ett leende på läpparna. Varje ballong har en bokstav på sig som stavar ordet "BRAVE", vilket gör den här affischen både lärorik och rolig. En illustration av en glad blåval med ballonger bundna till sin stjärtfena. På varje ballong finns det en bokstav och tillsammans stavar de ordet "Brave".

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej