Flicka Med Sockervadd Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Oavsett hur din dag går kommer den här affischen att få dig att le. Det är en glad påminnelse om att oavsett vad livet kastar på dig finns det alltid något sött att se fram emot. Bilden är tagen ur ett barnperspektiv, vilket får betraktaren att känna att de tittar på en hemlig värld. Om du känner dig nedstämd kommer den här affischen att påminna dig om att livet fortfarande är fullt av sötma. Trevligt foto av en liten tjej som gömmer sig bakom rosa sockervadd. Fokus i bild ligger på sockervadden, med en bakgrund som är ur fokus.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej