Flickan Och Fisken Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett nyckfullt tillägg till ditt barns rum? Kolla in affischen Flickan och fisken! Det här charmiga trycket visar en liten flicka som sitter nöjd på ryggen av en grå fisk, omgiven av det vackra havsdjupet. Den här affischen är perfekt för alla havsälskande barn och kommer garanterat att inspirera till fantasi och kreativitet. Så dyka in i denna förtrollande värld idag! Illustrerad poster av en liten flicka som sitter under havet på ryggen av en grå fisk. Glad och trevlig bild med fina färger.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej