Flickan På Stenen Poster

Storlek

Beskrivning

Ge dina väggar lite kul och nyckfullhet med den här charmiga affischen flickan på stenen. Med en lekfull illustration av en liten flicka som hänger upp hus för sniglar bland vita blommor kommer den här affischen garanterat att lysa upp vilket utrymme som helst. Den här affischen är perfekt för barnrum, klassrum eller var som helst där du vill lägga till en touch av skoj, och den är också idealisk för både konstälskare och naturentusiaster. Den här affischen är tryckt på högkvalitativt papper och är perfekt för alla som vill lägga till ett stänk av färg och karaktär till sin inredning. Illustration av en liten flicka som hänger upp hus till sniglar bland vita blommor. En trevlig och färgglad affisch.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej