Giraffpuss Poster

50%*

Storlek

Beskrivning

När du tittar på den här affischen kan du inte annat än känna dig lycklig. Den kärleksfulla giraffmamman och hennes lilla kalv avbildas i en hjärtevärmande scen som garanterat kommer att ge dig ett leende på läpparna. Den här affischen är perfekt för alla rum och kommer att påminna dig om det speciella bandet mellan förälder och barn. Gör ditt hem extra mysigt med detta charmiga konstverk. En mammagiraff ger sitt barn en puss på huvudet. En söt och gullig poster med en blå bakgrund och fint motiv.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej