Space Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter en affisch som är helt utomjordisk för ditt barns rum? Titta inte längre än på vår Space Poster! Med ljusa färger och mycket att upptäcka är den det perfekta sättet att uppmuntra ditt lilla barn till fantasi. Från vänliga månar till fascinerande raketer - de kommer att bli fascinerade av allt som finns att utforska i rymden. Så häng upp den här affischen och låt deras fantasi flöda fritt! I rymden finns det både månar, raketer och mycket, mycket mer! En spännande barnposter i glada färger där det finns mycket att upptäcka!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej