Trädhuset Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett roligt och charmigt sätt att dekorera ditt barns rum? Titta inte längre än till Trädhuset poster! Den här förtjusande affischen har en pittoresk illustration av en familj som bor i ett blått hus som är byggt i ett träd. De livliga färgerna och den finurliga designen kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst, medan den robusta konstruktionen garanterar att den kommer att hålla i många år framöver. Så varför beställa hem Trädhuset poster idag? Trevlig illustration av en familj som bor i ett blått hus inbyggt i ett träd. Färgglad och trevlig bild med blåa toner

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej