Världskarta Med Vilda Djur Poster

Storlek

Beskrivning

Denna världskarta med djur är perfekt för alla som älskar att lära sig om olika djurarter från hela världen. Med en ljus bakgrund och detaljerade illustrationer av djur i sina naturliga livsmiljöer är den här affischen både vacker och informativ. Oavsett om du använder den som ett undervisningsverktyg eller helt enkelt vill lägga till lite global känsla till din heminredning kommer den här kartan garanterat att inspirera! Världskarta Med Vilda Djur på ljus botten

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej