Zoo Alfabet Poster

Storlek

Beskrivning

Ditt barns rum kommer att bli mycket mer förtjusande med den här affischen! Den här roliga och pedagogiska affischen kommer att lära ditt barn sitt ABC samtidigt som det lär sig om olika djur. De mjuka pastellfärgerna är perfekta för ett barnrum eller ett småbarnsrum, och affischen kommer garanterat att bli en succé för både barn och föräldrar. Så gör inlärningen rolig med den här affischen med djurparksalfabetet! Söt illustration för barnrummet föreställande alfabetet och diverse djur. Postern har mjukt pastelliga toner i beiget, rosa, senapsgult och grått.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej