Blomarrangemang Poster

Storlek

Beskrivning

Den här affischen med blomsterarrangemang är ett utsökt konstverk som ger liv åt alla rum. De livliga färgerna och den slående kontrasten mot den svarta bakgrunden skapar en vacker och unik blomsteruppställning. Oavsett om du vill lysa upp ditt vardagsrum eller lägga till en touch av elegans i ditt sovrum kommer den här affischen säkert att imponera. Affisch av en samling blommor i olika färger, fotat i varma toner och mörka skuggor mot en svart bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej