Dahlia Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att lägga till lite färg och liv till din heminredning? Kolla in vår Dahlia Poster! Denna vackra närbild av tre dahliablommor i rosa nyanser är det perfekta sättet att lysa upp vilket rum som helst. Dahlior är så unika och fantastiska blommor och den här affischen gör dem rättvisa. Varje blomma är intrikat detaljerad, från de känsliga kronbladen till de livliga färgerna Närbild på tre dahlia blommor i rosa nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej