Dimmig Ros Poster

Storlek

Beskrivning

Rosen som aldrig vissnar! Den här fina rosa blomman är fångad i all sin skönhet på den här fantastiska affischen. Affischen är tryckt på högkvalitativt papper och kommer att ge ett elegant intryck i alla rum. Oavsett om du vill ge ditt sovrum en romantisk touch eller om du vill ge lite färg åt ditt vardagsrum är den här affischen perfekt för dig. Och det bästa av allt är att denna rosen aldrig behöver vattnas! Ett målande fotografi av en rosa ros.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej