Fragment Av Blommor Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

En spännande och vacker blomsterposter föreställande fragment av Iris sibirica. Blomposters ger hemmet en frisk och fräsch känsla och skapar en glädjefylld atmosfär. Med de härliga tonerna av blått och varmt beiget passar tavlan utmärkt med andra posters som går i samma färgskala. Tavlan passar i perfekt i hemmets alla rum! Motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej