Frostig Prakt Poster

Storlek

Beskrivning

Denna fantastiska Poster kommer garanterat att ge din heminredning en touch av vinterskönhet. Med en närbild av en växt som pryds av frost är den här affischen perfekt för att lägga till lite säsongsbetonad känsla i vilket rum som helst. Det mjuka ljuset i bakgrunden skapar underbara mjuka toner av blått, vilket gör den här affischen verkligen unik. Oavsett om du hänger upp den i ditt vardagsrum eller sovrum kommer den här affischen garanterat att göra ett fantastiskt uttalande. Närbild av en växt prydd av frost. Ljuset strilar dämpat i bakgrunden och lämnar vackra mjuka toner av blått.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej