Klematis Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett elegant sätt att sätta lite liv på dina väggar? Kolla in vår Klematis affisch! Med ett vackert svartvitt fotografi av en klematis mot en mörk bakgrund är den här affischen perfekt för alla rum. Dessutom är den lätt att blanda och matcha med andra svartvita affischer för att skapa ett sammanhängande utseende. Stilrent svartvitt fotografi föreställande en klematis mot en svart bakgrund. Vacker både ensam eller tillsammans med andra svartvita posters.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej