Magnolia Poster

Storlek

Beskrivning

Om du vill lägga till en touch av naturlig skönhet på dina väggar, behöver du inte leta längre än till den här Magnolia-affischen. Med ett närbildsfoto av en vit stjärnmagnolia är den här affischen det perfekta sättet att ge botaniska influenser till din inredning. Med sina mjuka färger och mjuka skuggor kommer den här affischen garanterat att ge en touch av lugn till vilket rum som helst. En vacker rosatonad poster av en magnolia i morgonljus med kort fotodjup, och mjuka kontraster och skuggor.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej