Orkidé Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Ta in orkidéernas naturliga skönhet i ditt hem med den här fantastiska affischen. De varma beige- och korallfärgerna är perfekta för att lägga till en touch av värme i vilket rum som helst, och den fridfulla bilden kommer garanterat att slappna av och inspirera dig. Så varför inte lägga till lite elegans till din inredning med denna vackra orkidéaffisch? Fotoposter av en vacker orkidekvist. Färgerna i denna poster är varmt beiga med inslag av korall och med dess lugna och mjuka känsla passar den lika bra i sovrummet som i ett vardagsrum.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej