Vackra Små Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Lägg till en touch av natur på dina väggar med den här vackra affischen. Det här botaniska trycket, som föreställer en delikat kvist med torkade blommor, är perfekt för att blåsa liv i vilket rum som helst. Med sina diskreta bruna toner skapar det en lugnande och mysig atmosfär. Botanisk poster föreställande en kvist med små torkade blommor i bruna toner. Denna poster passar utmärkt i alla hemmets rum och med sina neutrala toner skapar de en lugn och mysig stämning.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej