Vilda Blommor Poster

Storlek

Beskrivning

Vacker blomsterposter föreställande en äng fylld av blåklint och havre. Solen går ner i horisonten och ger himlen en härlig ton av aprikos. Färgerna och motivet ger en lugn känsla och kommer därför att vara ett utmärkt tillskott till ditt hem om du vill skapa en harmonisk atmosfär. Kombinera gärna denna poster tillsammans med andra naturposters i liknande nyanser, eller med dina favoritcitat för att sätta en personlig touch på inredningen. Tavlan passar i perfekt i hemmets alla rum! Motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej