Vita Tulpaner Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Den här slående affischen visar en vacker vit tulpan i blom, omgiven av frodiga gröna blad. Den är fångad mot en stämningsfull grå bakgrund, vilket gör att blommans delikata kronblad och intrikata detaljer står i stark kontrast till varandra. Den här affischen är perfekt för att ge ett elegant intryck i vilket rum som helst och kommer garanterat att imponera. Affisch med motiv av en vit tulpan i blomning och vackra gröna blad, taget med hög upplösning mot en grå bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej