Bengal Tiger Poster

Storlek

Beskrivning

En titt på den här förtrollande affischen med den bengaliska tigern och du kommer att känna dig som om du är i djungeln tillsammans med honom! De vackra varma färgerna och den lekfulla poseringen gör detta till ett måste för alla djurälskare. Oavsett om den används för att lysa upp ett barnrum eller för att lägga till en touch av natur i ditt hem, kommer den här affischen garanterat att ge glädje åt alla som ser den. Djurposter föreställande en ståtlig Bengal Tiger i varma toner.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej