Björn Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Med sina genomträngande ögon och vilda pälsvirrvarr kommer den här björn affischen garanterat att ge en touch av otämjd natur till vilket rum som helst. Den östsibiriska brunbjörnen är fångad i svartvitt mot en svart bakgrund och sticker ut med en häpnadsväckande detaljrikedom. Perfekt för alla som uppskattar naturens kraft och skönhet. Foto av en östsibirisk brunbjörn, taget i svartvitt mot en svart bakgrund med väldigt mjukt ljus. Ljuskällan skapar en effekt som gör att bara björnens huvud visas.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej