Elefanter Poster

Storlek

Beskrivning

När du tittar på det här fotot kan du nästan känna dammet som elefanternas fötter sparkar upp. Den här bilden, som togs i Amboselia National Park i Kenya, är fylld av rörelse och liv. Oavsett om du är naturälskare eller djurentusiast kommer den här affischen garanterat att fånga din uppmärksamhet. Svartvitt foto av en flock elefanter i Amboselia National Park, Kenya. Ett dynamiskt foto där man tydligt kan se elefanternas tidigare rörelser, och även de minsta detaljerna.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej