Höglands Ko Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Snygg Poster med höglands ko i Skottland. Om du letar efter ett unikt tillägg till din väggkonstsamling behöver du inte leta längre. Köp denna poster med höglandskossor! Dessa affischer har bilder som är tagna i sin naturliga miljö på en vit bakgrund och kommer garanterat att ge en touch av skotsk charm till vilket rum som helst. Oavsett om du är ett fan av natur eller djur, kommer dessa djur posters säkert att glädja dig. Så varför inte ta med dig lite Skottland in i ditt hem idag?

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej