Isbjörnsmamma Med Unge Poster

Storlek

Beskrivning

Söt bild i blåa toner av en lite isbjörnsunge som gömmer sig mellan sin mammas ben. En väldigt fin och gullig bild av arktis djur och natur. Visste du att när isbjörnsungen föds så väger den bara 600–900 gram. De är blinda och behöver därför isbjörn mammans skydd. Denna djurposter med en isbjörnsunge och dess mamma passar perfekt i ditt barnrum eller varför inte placera den i vardagsrummet som ett gulligt inslag på väggen?

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej