Morpho Peleides Poster

Storlek

Beskrivning

Om du letar efter en naturaffisch som är både vacker och lugnande är Morpho Peleides-affischen perfekt för dig. Med en vacker turkos fjäril från släktet Morpho kommer den här affischen garanterat att ge en touch av naturens skönhet till vilket rum som helst. De lugnande tonerna av grönt, turkost och svart gör den här affischen perfekt för alla rum, och det exotiska gröna bladet ger en färgklick som kommer att lysa upp vilken vägg som helst. Oavsett om du vill lägga till en touch av skönhet i ditt hem eller på kontoret kommer den här affischen garanterat att glädja dig. En vackert turkos fjäril från släktet Morpho har tagit plats på ett grönt exotiskt blad. En naturposter i lugna toner av grönt, turkost och svart.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej