Närbild Zebra Poster

Storlek

Beskrivning

Gör ett djärvt uttalande i ditt hem eller på kontoret med den här slående svartvita zebra affischen. Den här monokromatiska bilden är tagen i närbild och kommer garanterat att göra ett stort intryck. Vare sig du vill lägga till en touch av vilda djur till din inredning eller helt enkelt ge ditt rum lite personlighet, är den här djur postern det perfekta sättet att göra det på! Extrem närbild av en zebra. Taget i hög upplösning i svartvitt, vilket får zebrans färgmönster att bli ännu mer slående, och i kombination med hur nära bilden är tagen får det en smärre surrealistisk effekt.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej