Stolt Poster

Storlek

Beskrivning

Lägg till en touch av stolthet i din inredning med den här affischen! Med en vacker närbild av en påfågel kommer den här affischen garanterat att ge lite färg och karaktär till vilket rum som helst. Oavsett om du letar efter en djuraffisch som är elegant och unik, eller om du helt enkelt vill visa din kärlek till naturen, är detta det perfekta valet. Närbild av en vacker och stolt påfågel. Djurposter i sköna toner av blått och turkost.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej