Tiger I Profil Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Högupplöst poster i varma toner av en vuxen tiger i profil. Tigern är i fokus, med en vit bakgrund som gör den ännu mer slående. Denna söta djurposter med fotografi av en ung tiger är taget med gult filter vilket ger bilden en värme som kommer fylla hela ditt sovrum, barnrum eller vardagsrum. Kombinera gärna denna djurposter med andra exotiska posters med djur från djungeln och savannen för att skapa en exotisk och unik tavelvägg.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej