Vacker Tiger Poster

50%*

Storlek

Beskrivning

Bild av en tiger tagen framifrån, i varma toner mot en vit bakgrund. Tigern är halvt beskuren, vilket ger en något minimalistisk och abstrakt effekt. Förbättra hela rummet med denna affisch av en av djungelns och savannens stora djur. En vacker och populär djuraffisch som kommer att se bra ut i ditt vardagsrum såväl som i ett barn- eller tonårsrum. Varför inte beställa den här affischen idag för vem älskar inte tigrar?

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej