Vinterhäst Poster

Storlek

Beskrivning

Väldigt fin djurposter med närbild av en vacker vit islandshästs huvud. Ett pittoreskt fotografi taget av en fin, vit islandshäst som har heterokromi, det vill säga ett brunt öga och ett blått. Denna ljusa djurposter tillför ett lugn och harmoni hos betraktaren. En poster som passar perfekt för hästälskare på väggen i ett barnrum, tonårsrum eller i ditt vardagsrum ovanför exempelvis soffan. Kombinera gärna denna fina islandshäst poster med några av våra andra djurposters och skapa en hel tavelvägg med djur och natur.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej