Ensam Är Stark Poster

Storlek

Beskrivning

Den här pulserande och retroinspirerade affischen är perfekt för att lägga till en touch av personlighet i alla utrymmen. Med en surfbräda i vattenkanten kommer den här affischen garanterat att fånga uppmärksamhet. Den mjuka gula färgen kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst, medan de turkosa och gula tonerna ger en rolig och lekfull stämning. Oavsett om du är ett fan av stranden eller helt enkelt letar efter ett coolt och elegant sätt att dekorera ditt rum är den här affischen ett utmärkt alternativ. En surfbräda står i vattenbrynet och lyser upp med sin mjukt gula färg! En poster med retrovibbar i turkosa och gula toner!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej