Av Med Klackarna Poster

Storlek

Beskrivning

Det finns inget bättre än känslan av att ta av sig skorna efter en lång dag. Vare sig du sparkar av dig klackarna efter en lång dag på jobbet eller glider ur dina sneakers efter ett ansträngande träningspass, känns det alltid bra att låta fötterna andas. Nu kan du fira den känslan varje dag med den här affischen. Det här fantastiska svartvita fotot visar en kvinna som tar av sig skorna, och det kommer garanterat att slå an en ton hos alla som någonsin har känt lättnaden av att ta av sig skorna i slutet av dagen. Fotografi i svartvitt av en kvinna i svart klänning som tar av sig sin ena sko.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej