Midsommarnatt Poster

Storlek

Beskrivning

En vacker fotoposter föreställande en ung kvinna klädd i vit spetsklänning. Hon vilar på en äng fylld av vita blommor. Motivet för tankarna till midsommar, midsommarkvällen, när solen sakta går ner och mörkret kommer krypande. Mystik och romantik. De härliga tonerna i grönt ger en lugn och avkopplande känsla åt ditt hem. Kombinera gärna tavlan med andra blomstermotiv, naturmotiv eller en texttavla för en extra personlig touch i ditt hem. Tavlan passar perfekt i ett vardagsrum eller i sovrum och motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej